Skip to main content

Beste medebewoners/mede-eigenaren van Oostpoort 7 en 11,

Met de launch van deze website is de verkenningsfase voor de Energietransitie Oostpoort (ETO) van start gegaan.

U denkt misschien: dat zal eindeloos gaan over ingewikkelde energietechnieken en duurzame dagdromen. Nee. Het gaat in eerste plaats om mensen – om onszelf als bewoners en eigenaren. Hoe jullie – wij – willen wonen in 2030, 2035 of 2040. Willen we daar invloed op hebben dan moeten we daarmee aan de slag. Zo kunnen we onze verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst samen laten gaan met wensen en eisen als het gaat om de betrouwbaarheid, het comfort en de betaalbaarheid van onze toekomstige energievoorziening.

De komende maanden gaan we feiten en informatie verzamelen, mogelijkheden en wensen in kaart brengen. We gaan daarbij uitgebreid bij jullie te rade. We vragen jullie onder andere even de tijd te nemen de enquête in te vullen. Dat levert het fundament voor verdere besluitvorming eind 2021.
Graag nodig ik jullie namens de Werkgroep EnergieTransitie Oostpoort (ETO) uit om rond te kijken op deze website, kennis te nemen van de ideeën, plannen en informatie en mee te praten in een boeiend verkenningsproces dat voor ons ligt!

Via deze website zullen wij regelmatig nieuws en nieuwtjes brengen over de voortgang. Onder andere over de bewonersbijeenkomsten die voor de zomer en in het najaar worden gepland. Daarin kunnen we live met elkaar van gedachten wisselen.

Blijf op de hoogte en maak het jezelf makkelijk door je te abonneren op de nieuwsbrief.

Rein Willems

Voorzitter Werkgroep EnergieTransitie Oostpoort